Rul nedad på siden for at se flere billeder.
 

 Finn Odderskov:

Et kendt ansigt i det danske jazzmiljø gennem mere end en menneskealder.
Finn har gennem tiderne spillet med alle de ”store”: Thad Jones, Charlie Shavers, Clark Terry, Ben Webster, Bud Freeman, Benny Wathers og mange andre. Også i Big Band sammenhæng Finn aktiv, dels i sit eget Finn Odderskov Festival Band, Fredericia Big Band, Klüwers Big Band, Peder Pedersens Big Band, Det Beskidte Dusin og Allan Bo Big Band, samt leder af Mainstream Big Band
ders

 

 Sven Foged:

Musikuddannet på UNI Århus og gennem mange år underviser i musik på gymnasiet i Randers. Gennem årene er hans navn dukket op al verdens musik-sammenhænge og han har ledet store og små grupper og bands - de fleste relateret til Randers. Sven er en erfaren pianist og arrangør, men ud over at lede Mainstream Big Band i Finns fravær er han suveræn 1. altsax i bandet.
 

 

 Jens Olesen ( Vibrafon , piano ):
 
Har slået sine folder i jazzmiljøet i Randers siden teenageårene og opnåede at få Jazzprisen i Randers.
Han har spillet som pianist med bl.a. Dragonerne, Swing-85 og som vibrafonist i Swing-93, Hot & Sweet, The New BG Quartet, Mainstream Big Band og Swing and Hot.
Har opnået at spille sammen med det svenske vibrafonistikon Lars Erstrand.
 

 

 
Hans Peder Frigaard:


Startede med musikken som 10 årig i Herning med korsang, klaver og trompetspil indtil sit 19’år. Havde så en pause på ca 20 år ifm sit erhvervliv som ingeniør og civiløkonom.  Først i 1980 blev der tid til musik igen. Blandt andet  i Randers Bykor og som guitarist i AC Mainstream og som mangeårig guitarist og vocalist i Swingbanden. Siden 1985 som guitarist og vocalist i kvartetten Swingteam og fra 2007 som bassist og vocalist i Mainstream Big Band.
Hans Peder har et rigtig godt gehør som benyttes flittigt.

 

 

 Ove Staal Larsen ( Guitar )

Har spillet i Langaa Jazzband fra fra 1980 og mange år frem. Bandet rejste landet tyndt og spillede blandt andet på jezzfestivalen i Kbh. flere gange. Ove har relationer til saxofonisten Jens Søndergaard, og har lagt rytme og akkompagnement til  Finn Ziegler.
I 80´erne var han med i AC Big Band i Randers og har undervejs tillige spillet i forskellige mindre grupper.
Spiller i dag i Mainstream Big Band og Swing & Hot i Randers.

 

 

 Bjarne Nilsson ( trommer )

Bjarne Nilsson har
spillet rock-trommer i Randers siden teenage-tiden. I 1970’erne og frem til 1982 var han trommeslager i legendariske Honky. Han har spillet irsk folk-rock i Inis Fail, Århus,  rock’n roll sammen med Benny “Bat” Sørensen i Batman And The Jokers, Randers, samt soul/blues i New Habits fra Ry/Skanderborg. Siden 2013 har han siddet bag tønderne i Mainstream Bigband og to jazz-combos. Rock-musikken er dog ikke lagt helt på hylden: Bjarne er trommerslager i 1st Floor, som er et coverband med base i Silkeborg. 

 

 Niels Jacobsen:

Begyndte at spille trompet som 12-årig stærkt inspireret af Eddie Calvert. Efterfølgende spillet i skoleorkester, ungdomsband, danseorkester, brass band i Århus området. Efter en længere pause med trompetspillet kom lysten tilbage efter deltagelse i sangkoret Farm of Art i Granslev. Sammen med en gruppe af de mandlige sangere i koret dannedes  jazzbandet Clay-Mountain Stompers, som nu har eksisteret i 10 år med hovedkvarter i Lerbjerg
Siden 2013 trompetist i bigbandet Mainstream Bigband .

 

 

 

 Steen Kristiansen ( Trompet ):

Har spillet trompet i adskillige harmoniorkestre og brassbands i Randers og har blandt andet 25 års jubilæum i Randers Postorkester. Han er tillige aktiv gennem mange år i Marinehjemmeværnets Musikkorps, Randers.
Fik etableret sin interesse for jazz og swing  af sin tidligere kollega, typograf og musiker Aksel Christiansen ,som i 1957 var grundlagde til Randers Jazzklub.
Som den seneste udfordring er han trofast trompetist i Mainstream Bigband Randers.
 

 

 Mogens Jensen ( Trompet )

Erfaren tromptist, der har prøvet kræfter med mange forskellige genrer som f. eks. popmusik, afro og latin, samt jazzmusik.
Har spillet bigband og swingmusik siden 1986.
Er i dag ansat på Mellerup Fri- og Efterskole hvor musik er en
stor del af hverdagen, og hvor man bygger på kreativitet, musik og bevægelse.

 

 Per Buchreitz (Trækbasun og ventilbasun)

Hører til de oprindelige jazzikoner fra jazzens guldalder i Randers. I 1952, spillede han klarinet i et af Aksel Christiansens bands på Nørreriis. Siden har han spillet på mange forskellige instrumenter men endte op med trækbasun og ventilbasun.  Han har spillet med Blue blowers Jazzband, Dragonerne Randers, Jens Klyvers folkemusikskoles Big band i Århus, Mainstream Big Band, Randers - og mange flere.

 

 Christian Madsen:

Interesse for musik blev for alvor vakt i gymnasiet, hvor han har læst musik som liniefag, med trombone som instrument. Han har et sikkert tag på sin trombone og er dygtig til at analysere arrangementer og læse noder. Mangeårig trombonist i Swingbanden og Mainstram Big Band, hvor han glimrer med sit sikre spil.
 

 

 Inge Stellfeld

Uddannet lærer og talepædagog. Afsluttet musikteori Aarhus UNI.
Som 15-årig vocalist i Lille-Jørgens Kenton-bigband.I 50'erne 1. altsax i AC bigband. Aktiv i Randers jazzklub med grupper som Cool Rangers, Kippis Swing, Inge Thorups septet og i Steen Nielsens 5'tet og 6'tet..

Musiklærer ved Vestervangsskolen Randers i beg. af 60'erne. Medvirkende korleder i flere skolekor. Senere talepædagog i byen i mange år.

 

 Glob Riber:

Var som ganske ung meget indtaget i Johnny Dodds klarinetspil og startede derfor tidligt som klarinettist og spillede i flere lokale bands i Ribe. Efter en lang pause med studier og militærtjeneste blev det tenorsaxofonen, der tog over med forbillede i Lester Young. Har derefter spillet med Grenå Bigband, Cecilie Bigband, Langaa Jass Band, samt Hot and Sweet i Randers. Er aktiv i Swingbanden og Mainstream Big Band Randers.

 

 Ryan Simonsen:

Var med i AC
Big Band midt 1950' erne og mindre grupper i Randers. Vagabonderede i nogle år blandt jazzgrupper i Skive og var medstifter af Skive Jazzklub. Holdt en pause på et halvt hundrede år, men er nu igen aktiv i Mainstream Big Band, som han var medstifter af i 2007. Spiller desuden i sekstetten Sweet & Hot i Randers og er aktiv i jazzklubben "Jazzens Venner" i Randers.