Rul nedad på siden for at se flere billeder.

 
Mainstream Bigband Randers
er det nærmeste, man kommer et bigband, og spiller autentisk og stærkt swingende jazzmusik.
Mainstream Bigband Randers er under daglig ledelse af Finn Odderskov og Sven Foged.
Finn Odderskov er en af de dygtigste jazzmusikere i Danmark, der, ud over at være suveræn tenorsaxofonist, også er en dygtig arrangør. Sven Foged er anerkendt jazzmusiker og arrangør
, der har bevæget sig på kryds og tværs i det danske og ikke mindst i det randrusianske musikliv
. Finn Odderskov og Sven Foged har evnet at få det allerbedste ud af dette bands særlige besætning.
Besætningen er øvede jazzmusikere fra lokalområdet, der sværger til den oprindelige bigbandmusik, som den fremstod sidst i fyrrerne og fremefter. Flere af musikerne kan føre deres karriere tilbage til det, man vil kalde for guldalderen i Randers jazzmiljø i 1950’erne, og andre har deltaget i større eller mindre jazzbands op gennem årene i Randers og nærmeste købstæder – og gør det i øvrigt stadig. Man kan derfor forvente en tro fortolkning af gamle bigbandikoner som Count Basie og Duke Ellington.Bandets sammensætning gør at dette bigband fremstår med sin egen sound – lys og velklingende. Bandet præsterer en stærkt swingende rytmegruppe, lidt atypisk assisteret af vibrafon på den melodiske side. Ellers vil en fuldtallig saxofongruppe med altsax, tenorer og baryton, lægge den bløde og flydende, melodiske underlægning til trompeter og basuners energiske drive, så man vil opleve den helt rigtige bigbandlyd i klassikere som ” Night Train” eller ”I Can’t Give You  Anything But Love”. Denne instrumentelle overflod brydes af numre med croonende sang. Intet øje er tørt, når ”I Want a Little Girl” breder sig ud i rummet.
Mainstream Bigband Randers har efterhånden medvirket ved en del arrangementer. Heriblandt en festlig fødselsdag hos Christian Voss/FL Smidth, Fischer Gears, flere gange i Jazzteltet i Randers, Langaa Byfest, Indvielse af Pramdrageren Langaa, Randers Bibliotek, Jazz i Storegade, Randers Cityforening, Musik på Torvene i Randers,  m.v.
Mainstream Bigband Randers skaber altid opmærksomhed, er et naturligt samlingspunkt
og spreder god stemning og vellyd ud til sit efterhånden talrige publikum.
 
Orkesterledere:
 
Finn Odderskov: Sven Foged: